02/01/2019 02/01/2019 Με την ευλογία του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, θα τελεστεί για πρώτη φορά φέτος η Πανήγυρις του Αγίου Νικηφόρου, στο υπό ανέγερση Παρεκκλήσιο του, που βρίσκεται πλησίον στο Πολυδύναμό Κέντρο ηλικιωμένων «Άγιος Αντώνιος» στην Περιστερώνα. Ο πανηγυρικός εσπερινός θα τελεστεί την Πέμπτη 3, Ιανουαρίου και ώρα 4:30 το απόγευμα και θα ακολουθήσει αμέσως μετά ο ...
02 Ιανουαρίου, 2019 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2019 - 9:37

Πρώτη πανήγυρις Aγίου Νικηφόρου του Λεπρού

Διαδώστε:
Πρώτη πανήγυρις Aγίου Νικηφόρου του Λεπρού

Με την ευλογία του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, θα τελεστεί για πρώτη φορά φέτος η Πανήγυρις του Αγίου Νικηφόρου, στο υπό ανέγερση Παρεκκλήσιο του, που βρίσκεται πλησίον στο Πολυδύναμό Κέντρο ηλικιωμένων «Άγιος Αντώνιος» στην Περιστερώνα.

Ο πανηγυρικός εσπερινός θα τελεστεί την Πέμπτη 3, Ιανουαρίου και ώρα 4:30 το απόγευμα και θα ακολουθήσει αμέσως μετά ο  Όρθρος της εορτής . Η ακολουθία αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 7:30 το απόγευμα.

Ανήμερα της εορτής, την Παρασκευή 4, Ιανουαρίου, η ακολουθία θα αρχίσει στις 6:30 το πρωί με την τέλεση των Μεγάλων Ωρών των Θεοφανείων. Στη συνέχεια  θα ακολουθήσει η πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου. Των ιερών ακολουθιών και τις δύο μέρες θα προεξάρχει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος πλαισιούμενος από τον ιερό κλήρο της περιοχής. Κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα εκτεθούν για προσκύνηση και ευλογία των πιστών , τεμάχιο ιερού Λειψάνου  και το μπαστούνι του Αγίου Νικηφόρου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων