30/04/2020 30/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 5Μαΐου 2020, θα τελεσθεί στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού του Πολυδύναμου Κέντρου Ηλικιωμένων “Αγίου Αντωνίου” στην Περιστερώνα Αγρυπνία προς τιμήν της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρας και Ιώβ του δικαίου και πολυάθλου.  Η Αγρυπνία θα μεταδοθεί από τα κανάλια του  YouTube και από την...
30 Απριλίου, 2020 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2020 - 15:04

Αγρυπνία προς τιμήν της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισόυρας

Διαδώστε:
Αγρυπνία προς τιμήν της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισόυρας

Η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 5Μαΐου 2020, θα τελεσθεί στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού του Πολυδύναμου Κέντρου Ηλικιωμένων “Αγίου Αντωνίου” στην Περιστερώνα Αγρυπνία προς τιμήν της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρας και Ιώβ του δικαίου και πολυάθλου. 

Η Αγρυπνία θα μεταδοθεί από τα κανάλια του  YouTube και από την επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου. Στην Ακολουθία της Αγρυπνίας θα προεστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων