04/08/2020 04/08/2020 Την Τεταρτη, 5 προς Πεμπτη 6 Αυγούστου 2020 και ώρα 7:30 μ.μ., θα τελεσθεί στον υπό ανέγερση ιερό ναό του νέου ιερομάρτυρος Αγίου Φιλουμένου του Κυπρίου στην ιερά μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα ιερά αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Στην Αγρυπνία θα τεθεί προς προσκύνησιν η νέα εικόνα του...
04 Αυγούστου, 2020 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2020 - 18:12

Αγρυπνούν στον υπό ανέγερση ναό του νέου Ιερομάρτυρος Αγίου Φιλουμένου

Διαδώστε:
Αγρυπνούν στον υπό ανέγερση ναό του νέου Ιερομάρτυρος Αγίου Φιλουμένου

Την Τεταρτη, 5 προς Πεμπτη 6 Αυγούστου 2020 και ώρα 7:30 μ.μ., θα τελεσθεί στον υπό ανέγερση ιερό ναό του νέου ιερομάρτυρος Αγίου Φιλουμένου του Κυπρίου στην ιερά μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα ιερά αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Στην Αγρυπνία θα τεθεί προς προσκύνησιν η νέα εικόνα του Χρυσοσώτηρος της Θεομόρφου, έργο του αγιογράφου αρχιμ. Αμβροσίου Γκορελώβ, και του αργυροτεχνίτου αιδεσιμωτάτου Πρεσβυτέρου Μαρίου Φιλίππου. Της Ακολουθίας της Αγρυπνίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος.

 

 

Ὁ Χρυσοσώτηρας τῆς Θεομόρφου. Φορητὴ εἰκόνα, ἀντίγραφο τῆς εἰκόνας τοῦ Χρυσοσώτηρος τῆς Ἀκανθοῦς, ἔργο τοῦ ἁγιογράφου ἀρχιμ. Ἀμβροσίου Γκορελώβ, καὶ τοῦ ἀργυροτεχνίτου αἰδεσιμωτάτου Πρεσβυτέρου Μαρίου Φιλίππου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων