04/09/2019 04/09/2019 Ολοκληρώθηκε η ανάκριση που διεξήχθη από τη Κυπριακή Αστυνομία, για δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου, σε σχέση με την ομοφυλοφιλία. Η Αστυνομία, δεν διαπίστωσε την διάπραξη οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος, καθώς -όπως αναφέρεται- τα όσα είχε αναφέρει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, αποτελούσαν λόγια του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη. Ο φάκελος της υπόθεσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος,...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:32

Αστυνομία: “Κανένα ποινικό αδίκημα από τον Μητρ. Μόρφου”

Διαδώστε:
Αστυνομία: “Κανένα ποινικό αδίκημα από τον Μητρ. Μόρφου”

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση που διεξήχθη από τη Κυπριακή Αστυνομία, για δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου, σε σχέση με την ομοφυλοφιλία. Η Αστυνομία, δεν διαπίστωσε την διάπραξη οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος, καθώς -όπως αναφέρεται- τα όσα είχε αναφέρει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, αποτελούσαν λόγια του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη.

Ο φάκελος της υπόθεσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος, διαβιβάστηκε μαζί με το πόρισμα για μη ύπαρξη αδικήματος στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος είχε διατάξει την ανάκριση μετά από καταγγελία του συμβούλου του Προέδρου Αναστασιάδη, για ρητορική μίσους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων