15/10/2020 15/10/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου και η Επιτροπή Πρωτοβουλίας πραγματοποίησης της πορείας «Στα Βήματα των Αποστόλων», πληροφορούν το κοινό ότι η Στ΄ Πορεία στα Βήματα των Αγίων Αποστόλων, η οποία θα πραγματοποιείτο στις 17 και 18 Οκτωβρίου, 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των νέων μέτρων πρόληψης έναντι του κορωνοϊού SARS-CoV-2 που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο...
15 Οκτωβρίου, 2020 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2020 - 20:26

Δεν θα πραγματοποιηθεί η Στ΄ Πορεία στα Βήματα των Αγίων Αποστόλων

Διαδώστε:
Δεν θα πραγματοποιηθεί η Στ΄ Πορεία στα Βήματα των Αγίων Αποστόλων

Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου και η Επιτροπή Πρωτοβουλίας πραγματοποίησης της πορείας «Στα Βήματα των Αποστόλων», πληροφορούν το κοινό ότι η Στ΄ Πορεία στα Βήματα των Αγίων Αποστόλων, η οποία θα πραγματοποιείτο στις 17 και 18 Οκτωβρίου, 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των νέων μέτρων πρόληψης έναντι του κορωνοϊού SARS-CoV-2 που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα σήμερα, ανακοινώθηκαν ενενήντα τρία (93) νέα κρούσματα κορωνοϊού από το υπουργείο Υγείας Κύπρου. Τα περιστατικά αποτελούν τον υψηλότερο αριθμό που έχει ανακοινωθεί από την εμφάνιση του ιού στην Κύπρο, ενώ με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 2,274.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων