31/07/2021 31/07/2021 Διαψεύδονται, εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου, επίκαιρα κείμενα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με διενέργεια δωρεάν rapid tests με πρωτοβουλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Νεοφύτου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Με το παρόν, ανακοινώνουμε επίσημα και κατηγορηματικά ότι τα κείμενα που κυκλοφόρησαν σήμερα στο Facebook και αναμεταδίδονται από διάφορους σε ποικίλα μέσα κοινωνικής...
31 Ιουλίου, 2021 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 20:44

Διάψευση της Μητροπόλεως Μόρφου περί δωρεάν rapid test

Διαδώστε:
Διάψευση της Μητροπόλεως Μόρφου περί δωρεάν rapid test

Διαψεύδονται, εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου, επίκαιρα κείμενα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με διενέργεια δωρεάν rapid tests με πρωτοβουλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Νεοφύτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Με το παρόν, ανακοινώνουμε επίσημα και κατηγορηματικά ότι τα κείμενα που κυκλοφόρησαν σήμερα στο Facebook και αναμεταδίδονται από διάφορους σε ποικίλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως δήθεν «η επιστημονική και ιατρική ομάδα της Μητροπόλεως Μόρφου… σε συμφωνία με κάποιους επιχειρηματίες» που είναι παρά το πλευρό του Μητροπολίτη Μόρφου, έχει διευθετήσει από αύριο να πληρώνουν τα rapid test σε όλους τους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν και ότι «αύριο Κυριακή ο Άγιος Μόρφου θα ανακοινώσει όλα τα φαρμακεία» όπου θα διενεργούνται τα δωρεάν αυτά τέστ, αποτελούν σενάριο πάσχουσας ψυχικά φαντασίας και είναι ασύστολα ψεύδη, που στοχοποιούν, για ακόμη μία φορά, το πρόσωπο του Μητροπολίτη Μόρφου, με σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης στους πολυποίκιλα ταλαιπωρημένους ήδη Κυπρίους ένεκα των καταστάσεων των ημερών μας.

Όσο ανύπαρκτη είναι «η επιστημονική και ιατρική ομάδα της Μητροπόλεως Μόρφου», τόσο ανύπαρκτοι είναι και οι «επιχειρηματίες που είναι δίπλα» του Μητροπολίτη Μόρφου. Το μόνο βέβαια υπαρκτό είναι το νοητικό έλλειμα του συντάκτη (ή των συντακτών) των εν λόγω κειμένων.

Γι᾽ αυτό παρακαλούμε όλους τους αναγνώστες των εν λόγω κειμένων όπως τα αγνοήσουν.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου,
Σάββατο, 31.07.2021

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων