28/05/2020 28/05/2020 Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου τελέσθηκε στο ιερό ησυχαστήριο του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ στην Σκουριώτισσα Μόρφου την 27η προς 28η Μαίου 2020, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεόφυτου. “Ξέρετε, εγώ από οκτώ χρονών έμεινα ορφανός από πατέρα” ξεκίνησε να εξομολογείται, κατά την ομιλία του, ο Πανιερώτατος. “Μεγάλη υπόθεση...
28 Μαΐου, 2020 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2020 - 18:45

“Εγώ από οκτώ χρονών έμεινα ορφανός από πατέρα”

Διαδώστε:
“Εγώ από οκτώ χρονών έμεινα ορφανός από πατέρα”

Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου τελέσθηκε στο ιερό ησυχαστήριο του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ στην Σκουριώτισσα Μόρφου την 27η προς 28η Μαίου 2020, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεόφυτου. “Ξέρετε, εγώ από οκτώ χρονών έμεινα ορφανός από πατέρα” ξεκίνησε να εξομολογείται, κατά την ομιλία του, ο Πανιερώτατος. “Μεγάλη υπόθεση να είσαι μικρό παιδί και να μείνεις ορφανός, είτε από πατέρα είτε από μητέρα. Από μητέρα, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Εγώ έμεινα από πατέρα”. Ο Μητροπολίτης, μεταξύ άλλων, κατέληξε: “Έρχεται η χήρα η μάνα σε αγκαλιάζει, όσο μπορεί κι αυτή με την πίστη της, όση δύναμη έχει και προσπαθεί κάτι να αναπληρώσει”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων