10/03/2021 10/03/2021 Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής πάντων των εν Μητροπόλει Μόρφου διαλαμψάντων αγίων ανδρών και γυναικών στον ιερό ναό Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στην Περιστερώνα (Μόρφου) θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 12ης Μαρτίου.  Φέρεται εις γνώσιν του ευσεβούς πληρώματος της Εκκλησίας ότι την Παρασκευή, 12 προς Σάββατο 13 Μαρτίου, 2021 και ώρα 7: 00 μ.μ.,...
10 Μαρτίου, 2021 - 22:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2021 - 21:36

Ι. Αγρυπνία για τους Αγίους της Μητρόπολης Μόρφου

Διαδώστε:
Ι. Αγρυπνία για τους Αγίους της Μητρόπολης Μόρφου

Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής πάντων των εν Μητροπόλει Μόρφου διαλαμψάντων αγίων ανδρών και γυναικών στον ιερό ναό Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στην Περιστερώνα (Μόρφου) θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 12ης Μαρτίου. 

Φέρεται εις γνώσιν του ευσεβούς πληρώματος της Εκκλησίας ότι την Παρασκευή, 12 προς Σάββατο 13 Μαρτίου, 2021 και ώρα 7: 00 μ.μ., θα τελεσθεί στον ιερό ναό Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στην Περιστερώνα (Μόρφου), Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής πάντων των εν Μητροπόλει Μόρφου διαλαμψάντων αγίων ανδρών και γυναικών.

Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα εκτίθενται προς προσκύνηση τα λείψανα όλων των τιμωμένων Αγίων της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου. Της ακολουθίας της Αγρυπνίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος.

Η Αγρυπνία θα μεταδοθεί σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι του YouTube: ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων