15/03/2020 16/03/2020 Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως συνεχίζει κανονικά το λειτουργικό της πρόγραμμα απρόσκοπτα, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου. “Πατροπαραδότως, σε δύσκολες στιγμές, περιστάσεις και ασθένειες, οι πιστοί της Εκκλησίας καταφεύγουν στις θείες Λειτουργίες, όπου, κατά τον ψαλμωδό, «Σώμα Χριστού μεταλαμβάνουσι, πηγής αθανάτου γεύονται». Άρα δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι, με αφορμή την παρούσα πανδημία του...
15 Μαρτίου, 2020 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 8:24

“Συνεχίζουμε το λειτουργικό μας πρόγραμμα απρόσκοπτα”

Διαδώστε:
“Συνεχίζουμε το λειτουργικό μας πρόγραμμα απρόσκοπτα”

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως συνεχίζει κανονικά το λειτουργικό της πρόγραμμα απρόσκοπτα, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου.

“Πατροπαραδότως, σε δύσκολες στιγμές, περιστάσεις και ασθένειες, οι πιστοί της Εκκλησίας καταφεύγουν στις θείες Λειτουργίες, όπου, κατά τον ψαλμωδό, «Σώμα Χριστού μεταλαμβάνουσι, πηγής αθανάτου γεύονται». Άρα δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι, με αφορμή την παρούσα πανδημία του κορωνοϊού, να ενοχοποιήσουμε το Σώμα και το Αίμα του Χριστού ως πηγή θανάτου, άπαγε της βλασφημίας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων