05/08/2021 05/08/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου απέστειλε διάψευση σε σημερινό δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Πολίτης», το οποίο αναπαρήγαγαν και ορισμένες ιστοσελίδες, περί μισθώματος φυλάκων για την προστασία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κατά τη διαδικασία προσαγωγής του στο Ειδικό Δικαστήριο.  Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Μητροπόλεως αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα στην κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» (5.8.2021), με τίτλο...
05 Αυγούστου, 2021 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2021 - 13:36

Η Μητρόπολη Μόρφου διαψεύδει δημοσίευμα περί «προστασίας» του Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Μόρφου διαψεύδει δημοσίευμα περί «προστασίας» του Μητροπολίτη

Η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου απέστειλε διάψευση σε σημερινό δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Πολίτης», το οποίο αναπαρήγαγαν και ορισμένες ιστοσελίδες, περί μισθώματος φυλάκων για την προστασία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κατά τη διαδικασία προσαγωγής του στο Ειδικό Δικαστήριο. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Μητροπόλεως αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα στην κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» (5.8.2021), με τίτλο «Μίσθωσε και ιδιώτες φύλακες η μητρόπολη κατά τη διαδικασία προσαγωγής του Μόρφου Νεόφυτου στο Δικαστήριο», το οποίο μάλιστα αναπαράγεται από ιστοσελίδες θεωρούμε καλόπιστα ότι το δημοσίευμα θα μπορούσε να θεωρηθεί προϊόν παραπληροφόρησης του συντάκτη και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε τους αναγνώστες του κειμένου αυτού ότι η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ουδέποτε μίσθωσε ιδιωτικούς φύλακες για προστασία του Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεοφύτου!

Ως εκ τούτου, διαψεύδουμε κατηγορηματικά το δημοσίευμα αυτό και ευελπιστούμε ότι η εφημερίδα «Πολίτης» θα προχωρήσει το συντομότερο σε επανόρθωση».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων