16/03/2021 16/03/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου και η Εκκλησιαστική επιτροπή του ιερού ναού Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνας, ανακοίνωσαν στους πιστούς ότι κατόπιν ευλογίας του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, θα πραγματοποιηθεί η έλευση στην Εκκλησία της Περιστερώνας , των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεομάρτυρος Εφραίμ του θαυματουργού του εν Νέα Μάκρη. Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών με...
16 Μαρτίου, 2021 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2021 - 16:26

Η Μόρφου υποδέχεται τον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης

Διαδώστε:
Η Μόρφου υποδέχεται τον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης

Η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου και η Εκκλησιαστική επιτροπή του ιερού ναού Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνας, ανακοίνωσαν στους πιστούς ότι κατόπιν ευλογίας του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, θα πραγματοποιηθεί η έλευση στην Εκκλησία της Περιστερώνας , των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεομάρτυρος Εφραίμ του θαυματουργού του εν Νέα Μάκρη.

Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών με την ευκαιρία αυτή έχει διαμορφωθεί ως εξής :

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ώρα 6:30: Έναρξη ακολουθίας του Όρθρου Α’ Σαββάτου Νηστειών.

Ώρα 7:30 π. μ : Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων Αγίου Εφραίμ , στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος .

Θα ακολουθήσει Θεία Λειτουργία και Αγιασμός. Στο τέλος θα αναγνωσθεί ευχή για τις λοιμικές ασθένειες.

Ώρα 5:30 μ. μ : Ακολουθία εσπερινού Κυριακής της Ορθοδοξίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ώρα 6:30: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής της Ορθοδοξίας . Στο τέλος θα γίνει η λιτανεία των Ιερών Εικόνων και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Εφραίμ κατά το τυπικό της ημέρας.

Ώρα 5:30: Ακολουθία Κατανυκτικού Εσπερινού και Παρακλητικού Κανόνος προς τον Άγιο Εφραίμ . Θα διαβαστούν όλα ονόματα που δόθηκαν στον Ναό.

Ώρα 7:30: Αναχώρηση ιερών Λειψάνων Αγίου Εφραίμ.

Ο ναός θα παραμένει ανοικτός όλη μέρα από το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα. Στο παγκάρι του ναού οι πιστοί μπορούν να δίνουν ονόματα για παρακλήσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων