30/03/2019 30/03/2019 Για την “αξία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στη ζωή μας” μίλησε στην εκπομπή του ΡΙΚ1 και στον δημοσιογράφο Λουκά Χάματσο ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος. “Αν το ερώτημα είναι γιατί είναι απαραίτητοι οι χαιρετισμοί της Θεοτόκου στη ζωή μας, η απάντηση είναι γιατί είναι αναγκαίο το θαύμα στη ζωή μας. Χωρίς το θαύμα δεν είναι...
30 Μαρτίου, 2019 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2019 - 10:58

Μητρ. Μόρφου: “Το θαύμα είναι αναγκαίο στη ζωή μας”

Διαδώστε:
Μητρ. Μόρφου: “Το θαύμα είναι αναγκαίο στη ζωή μας”

Για την “αξία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στη ζωή μας” μίλησε στην εκπομπή του ΡΙΚ1 και στον δημοσιογράφο Λουκά Χάματσο ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος. “Αν το ερώτημα είναι γιατί είναι απαραίτητοι οι χαιρετισμοί της Θεοτόκου στη ζωή μας, η απάντηση είναι γιατί είναι αναγκαίο το θαύμα στη ζωή μας. Χωρίς το θαύμα δεν είναι θαυμαστή η ζωή είναι ένα πράγμα μονότονο. Καθημερινά βιώνουμε το θαύμα. Το ότι αναπνέουμε, το ότι δεν έχουμε φαγωθεί ακόμα μεταξύ μας το ότι έχουμε νερό και πίνουμε είναι ένα θαύμα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων