13/05/2019 13/05/2019 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην κατεχόμενη κοινότητα Πραστειόν – Νέο Λειβάδι της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου ιερούργησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος το Σάββατο 11 Μαΐου. Κατά την διάρκεια του κηρύγματος του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε εμφανώς συγκινημένος στο ζήτημα της προσφυγιάς των Κυπρίων από τις πατρογονικές εστίες τους τονίζοντας μεταξύ άλλων: “η δική μας...
13 Μαΐου, 2019 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2019 - 17:07

Μητρ. Μόρφου: “Άλλοι μας ανάγκασαν να ξενιτευτούμε”

Διαδώστε:
Μητρ. Μόρφου: “Άλλοι μας ανάγκασαν να ξενιτευτούμε”

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην κατεχόμενη κοινότητα Πραστειόν – Νέο Λειβάδι της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου ιερούργησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος το Σάββατο 11 Μαΐου. Κατά την διάρκεια του κηρύγματος του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε εμφανώς συγκινημένος στο ζήτημα της προσφυγιάς των Κυπρίων από τις πατρογονικές εστίες τους τονίζοντας μεταξύ άλλων: “η δική μας ξενιτιά, η δική μας προσφυγιά είναι ακούσια. Άλλοι μας υποχρέωσαν να ξενιτευτούμε. Την προσφυγιά δεν μπορεί να την παρηγορήσει κανείς παρά αυτές οι λειτουργίες. Αυτές οι λειτουργίες, πιστεύω κι εσείς το νιώσατε σήμερα, είχανε χάρη, είχανε γλύκα, είχανε την χαρά της Αναστάσεως”.

Ακούστε ολόκληρο το κήρυγμα: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων