01/12/2020 01/12/2020 Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, απευθυνόμενος προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου, όπου εκφράζει δημοσίως τη διαφωνία του προς το ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, το οποίο συνιστά στους πιστούς να εμβολιαστούν για την ασθένεια του κορωνοιού, καθώς, όπως σημειώνει ο Πανιερώτατος, διατηρεί τις επιφυλάξεις του ως...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 19:12

“Βεβιασμένη η παρότρυνση για τον εμβολιασμό”

Διαδώστε:
“Βεβιασμένη η παρότρυνση για τον εμβολιασμό”

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, απευθυνόμενος προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου, όπου εκφράζει δημοσίως τη διαφωνία του προς το ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, το οποίο συνιστά στους πιστούς να εμβολιαστούν για την ασθένεια του κορωνοιού, καθώς, όπως σημειώνει ο Πανιερώτατος, διατηρεί τις επιφυλάξεις του ως προς τα συστατικά και τη δράση των συγκεκριμένων εμβολίων, που ετοίμασαν και ετοιμάζουν μεγάλες φαρμακευτικές βιομηχανίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Με το παρόν, θα ήθελα να πληροφορήσω το ευσεβές πλήρωμα της καθ᾽ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου, αλλά και της Εκκλησίας Κύπρου, ευρύτερα, ότι αναφορικά προς το ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου μετά τη σημερινή (1/12/2020) έκτακτη συνεδρία της με θέμα την πανδημία του κορωνοιού, η σύσταση που περιλαμβάνεται για εμβολιασμό των πιστών δεν είναι ομόφωνη απόφαση των μελών της Ιεράς Συνόδου, όπως έχει ανακοινωθεί. Και τούτο, καθότι κατά τη σημερινή Σύνοδο συνήλθαμε μεν για να ενημερωθούμε σχετικά από την ομάδα των ειδικών ιατρών/επιδημιολόγων, αλλά δεν μας ζητήθηκε να εκφέρουμε γνώμη και να λάβουμε την όποια τοποθέτηση.

Ως εκ τούτου, εκφράζω δημόσια τη διαφωνία μου προς το εν λόγω ανακοινωθέν, το οποίο συνιστά στους πιστούς να εμβολιαστούν για την ασθένεια του κορωνοιού, και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ως προς τα συστατικά και τη δράση των συγκεκριμένων εμβολίων, που ετοίμασαν και ετοιμάζουν μεγάλες φαρμακευτικές βιομηχανίες.

Επιπλέον, θεωρώ ότι η παρότρυνση αυτή προς εμβολιασμό υπήρξε βεβιασμένη, καθότι φέρεται να αποδέχεται εκ των προτέρων εμβόλια, των οποίων ούτε τη σύσταση, ούτε τις ενέργειες γνωρίζουμε, και τα οποία είναι δυνατόν να εμπεριέχουν τεχνητό γενετικό ανθρώπινο υλικό και να επιφέρουν έτσι σοβαρές παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως τεκμηριωμένα ορισμένοι επιστήμονες επισημαίνουν.

Μετά πολλών εν Κυρίω ευχών

+ Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος
Ιερά Μητρόπολις Μόρφου, τη 1η Δεκεμβρίου 2020.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων