22/05/2020 22/05/2020 Αύριο Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα Μόρφου θα τελεστεί μνημόσυνο στη μνήμη του μακαριστού Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη του Λεπρού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, ο οποίος είναι πνευματικό τέκνο του μακαριστού Γέροντος, θα χοροστατήσει στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία και έπειτα θα προστεί του...
22 Μαΐου, 2020 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 12:10

Μνημόσυνο μακαριστού Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη

Διαδώστε:
Μνημόσυνο μακαριστού Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη

Αύριο Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα Μόρφου θα τελεστεί μνημόσυνο στη μνήμη του μακαριστού Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη του Λεπρού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, ο οποίος είναι πνευματικό τέκνο του μακαριστού Γέροντος, θα χοροστατήσει στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία και έπειτα θα προστεί του Μνημοσύνου.

Η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι του YouTube και την επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μόρφου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων