07/06/2020 07/06/2020 Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη ζωή του μέχρι σήμερα έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου στην εκπομπή «24 Ώρες», που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό Σταθμό ΑΛΦΑ Κύπρου το Σάββατο, 6 Ἰουνίου 2020.  Μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος μιλά για τους Αγίους που γνώρισε στη ζωή του, τη μητέρα του...
07 Ιουνίου, 2020 - 23:30

Μόρφου Νεόφυτος: «Αν δεις έναν Άγιο, έχεις δει τον Χριστό»

Διαδώστε:
Μόρφου Νεόφυτος: «Αν δεις έναν Άγιο, έχεις δει τον Χριστό»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη ζωή του μέχρι σήμερα έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου στην εκπομπή «24 Ώρες», που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό Σταθμό ΑΛΦΑ Κύπρου το Σάββατο, 6 Ἰουνίου 2020. 

Μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος μιλά για τους Αγίους που γνώρισε στη ζωή του, τη μητέρα του και τη γιαγιά του, στις οποίες αναγνώρισε αγιότητα, αφού γνώρισε άλλους Αγίους, τις προφητείες και τον χαρακτήρα του.

Δείτε τη συνέντευξη:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων