12/08/2022 12/08/2022 Ακούστε τον λόγο του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατά το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής καθηγουμένης Γερόντισσας Ιουστίνης Μοναχής, που τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα της Mητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου μετά το πέρας της ησυχαστικής Αγρυπνίας (09-10.08.2022).  Το φιλμάκι περιέχει λειτουργικά αποσπάσματα από το μνημόσυνο καθώς και ανάγνωση σημειώματος περί της...
12 Αυγούστου, 2022 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 9:43

Μόρφου Νεόφυτος: Η Γερόντισσα Ιουστίνη ήταν για όλους εμάς ένα δώρο του Τριαδικού Θεού

Διαδώστε:
Μόρφου Νεόφυτος: Η Γερόντισσα Ιουστίνη ήταν για όλους εμάς ένα δώρο του Τριαδικού Θεού

Ακούστε τον λόγο του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατά το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής καθηγουμένης Γερόντισσας Ιουστίνης Μοναχής, που τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα της Mητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου μετά το πέρας της ησυχαστικής Αγρυπνίας (09-10.08.2022).

Το φιλμάκι περιέχει λειτουργικά αποσπάσματα από το μνημόσυνο καθώς και ανάγνωση σημειώματος περί της Βασιλείας του Θεού, της δοκιμασίας της ασθένειας του καρκίνου και περί θανάτου της αγίας Γερόντισας Γαλακτίας της Κρήτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων