30/09/2020 30/09/2020 Λόγος Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στο συνοδικό της ιεράς μονής Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας της εορτής της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος τέλεσε την εις ρασοφόρον μοναχόν κουράν του κ. Ραφαήλ Χατζημιχαήλ τον οποίο μετονόμασε σε Ελπίδιο...
30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2020 - 18:47

Μόρφου Νεοφύτου: Νουθεσίες προς νέους μοναχούς

Διαδώστε:
Μόρφου Νεοφύτου: Νουθεσίες προς νέους μοναχούς

Λόγος Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στο συνοδικό της ιεράς μονής Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας της εορτής της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος τέλεσε την εις ρασοφόρον μοναχόν κουράν του κ. Ραφαήλ Χατζημιχαήλ τον οποίο μετονόμασε σε Ελπίδιο μοναχό προς τιμήν του μακαριστού οσίου Γέροντος Ελπιδίου Χασάπη, αυταδέλφου του αγίου νέου ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Κυπρίου (28.9.2020).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων