02/12/2020 02/12/2020 Σε μια αναγκαία διόρθωση στη σχετική με τον εμβολιασμό και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Κύπρου ανακοίνωσή του, με την οποία ομολογουμένως τάραξε τα νερά χθες το απόγευμα, προέβη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος. Η αλλαγή επήλθε κατόπιν υποδείξεως μοριακών βιολόγων και βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο. Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση με τονισμένα τα γράμματα...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 14:11

Ο Μητροπολίτης Μόρφου διόρθωσε την ανακοίνωσή του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μόρφου διόρθωσε την ανακοίνωσή του

Σε μια αναγκαία διόρθωση στη σχετική με τον εμβολιασμό και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Κύπρου ανακοίνωσή του, με την οποία ομολογουμένως τάραξε τα νερά χθες το απόγευμα, προέβη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος.

Η αλλαγή επήλθε κατόπιν υποδείξεως μοριακών βιολόγων και βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο.

Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση με τονισμένα τα γράμματα στο σημείο της διόρθωσης:

«Προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της καθ᾽ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά,

Με το παρόν, θα ήθελα να πληροφορήσω το ευσεβές πλήρωμα της καθ᾽ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου, αλλά και της Εκκλησίας Κύπρου, ευρύτερα, ότι αναφορικά προς το ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου μετά τη σημερινή (1/12/2020) έκτακτη συνεδρία της με θέμα την πανδημία του κορωνοϊού, η σύσταση που περιλαμβάνεται για εμβολιασμό των πιστών δεν είναι ομόφωνη απόφαση των μελών της Ιεράς Συνόδου, όπως έχει ανακοινωθεί. Και τούτο, καθότι κατά τη σημερινή Σύνοδο συνήλθαμε μεν για να ενημερωθούμε σχετικά από την ομάδα των ειδικών ιατρών/επιδημιολόγων, αλλά δεν μας ζητήθηκε να εκφέρουμε γνώμη και να λάβουμε την όποια τοποθέτηση.

Ως εκ τούτου, εκφράζω δημόσια τη διαφωνία μου προς το εν λόγω ανακοινωθέν, το οποίο συνιστά στους πιστούς να εμβολιαστούν για την ασθένεια του κορωνοϊού, και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ως προς τα συστατικά και τη δράση των συγκεκριμένων εμβολίων, που ετοίμασαν και ετοιμάζουν μεγάλες φαρμακευτικές βιομηχανίες.

Επιπλέον, θεωρώ ότι η παρότρυνση αυτή προς εμβολιασμό υπήρξε βεβιασμένη, καθότι φέρεται να αποδέχεται εκ των προτέρων εμβόλια, των οποίων ούτε τη σύσταση, ούτε τις ενέργειες γνωρίζουμε, και τα οποία είναι δυνατόν να εμπεριέχουν τεχνητό γενετικό υλικό -κι όχι τεχνητό ανθρώπινο υλικό όπως γράψαμε αρχικά και ευχαριστούμε τους επιστήμονες της μοριακής βιολογίας που μας διόρθωσαν – και να επιφέρουν έτσι σοβαρές παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως τεκμηριωμένα ορισμένοι επιστήμονες επισημαίνουν.

Μετὰ πολλῶν ἐν Κυρίῳ εὐχῶν
+ Ὁ Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος
Ἱερὰ Μητρόπολις Μόρφου, τῇ 1ῃ Δεκεμβρίου 2020».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων