15/06/2020 15/06/2020 ΚΥΠΡΟΣ – Τη Δευτέρα 22α Ιουνίου 2020 θα τελεσθεί στην ιερά μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα, το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κυρού Γερασίμου Φωκά. Του μνημοσύνου θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος. Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, Γεράσιμος, έμεινε για λιγότερο από έναν μήνα στην κεφαλή της εκκλησίας της πατρίδας του,...
15 Ιουνίου, 2020 - 20:09
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 19:23

Ο Μητροπολίτης Μόρφου τελεί μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μόρφου τελεί μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κεφαλληνίας

ΚΥΠΡΟΣ – Τη Δευτέρα 22α Ιουνίου 2020 θα τελεσθεί στην ιερά μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα, το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κυρού Γερασίμου Φωκά. Του μνημοσύνου θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος.

Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, Γεράσιμος, έμεινε για λιγότερο από έναν μήνα στην κεφαλή της εκκλησίας της πατρίδας του, αφού αποδήμησε εις Κύριον στις 22 Ιουνίου του 2015 σε ηλικία 64 ετών. Στο ποίμνιό του, αλλά και στον κόσμο γενικότερα ήταν πάρα πολύ αγαπητός, ενώ όσοι τον γνώριζαν προσωπικά λένε πως είχε σημαντικά χαρίσματα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων