09/08/2020 09/08/2020 «Μην επιτρέψετε σε κανέναν -είτε ορατό είτε και αόρατον- να μεταμορφώσει τη ζωή σας με τέτοιον τρόπο που να μην έχει μορφή Χριστού! Αυτό δεν είναι μεταμόρφωσις, είναι παραμόρφωσις», λέει στο πρόσφατο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στην Αγρυπνία που τελέσθηκε στον υπό ανέγερση ιερό ναό του νέου ιερομάρτυρος Αγίου Φιλουμένου του Κυπρίου...
09 Αυγούστου, 2020 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2020 - 17:25

Μητροπολίτης Νεόφυτος: «Ο Χρυσοσωτήρας της Θεομόρφου»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Νεόφυτος: «Ο Χρυσοσωτήρας της Θεομόρφου»

«Μην επιτρέψετε σε κανέναν -είτε ορατό είτε και αόρατον- να μεταμορφώσει τη ζωή σας με τέτοιον τρόπο που να μην έχει μορφή Χριστού! Αυτό δεν είναι μεταμόρφωσις, είναι παραμόρφωσις», λέει στο πρόσφατο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στην Αγρυπνία που τελέσθηκε στον υπό ανέγερση ιερό ναό του νέου ιερομάρτυρος Αγίου Φιλουμένου του Κυπρίου στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα (5/6.8.2020) με την ευκαιρία της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ακούστε όλο το κήρυγμα για τη Μεταμόρφωση του Χριστού και των Χριστιανών:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων