14/03/2020 14/03/2020 Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Ακακίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μίλησε στην Η΄Πνευματική Σύναξη διαλόγου με θέμα “Ανάβοντας τον αναπτήρα των αγίων” όπου αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν οι πιστοί τις επιδημίες. “Τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα υλικά, τα σωματικά, αυτά είναι οι αφορμές, τα αίτια των επιδημιών...
14 Μαρτίου, 2020 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2020 - 13:05

“Οι πιστοί απέναντι στις επιδημίες”

Διαδώστε:
“Οι πιστοί απέναντι στις επιδημίες”

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Ακακίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος μίλησε στην Η΄Πνευματική Σύναξη διαλόγου με θέμα “Ανάβοντας τον αναπτήρα των αγίων” όπου αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν οι πιστοί τις επιδημίες.

“Τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα υλικά, τα σωματικά, αυτά είναι οι αφορμές, τα αίτια των επιδημιών είναι τα πνευματικά μικρόβια που παράγουν οι αμαρτίες όλων μας” σημειώνει ο Σεβασμιώτατος. 

Δείτε βίντεο με την ομιλία: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων