02/07/2020 02/07/2020 Παρακολουθήστε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου που τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αποστόλου Παύλου της κοινότητας Ακακίου στις 28 Ιουνίου 2020 καθώς και το κήρυγμα στη Θεία Λειτουργία της εορτής της Σύναξης των Δώδεκα Αποστόλων που τελέσθηκε στο ιερό εξωκκλήσι...
02 Ιουλίου, 2020 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2020 - 12:58

“Οι πνευματοφόροι Άγιοι Απόστολοι”

Διαδώστε:
“Οι πνευματοφόροι Άγιοι Απόστολοι”

Παρακολουθήστε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου που τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αποστόλου Παύλου της κοινότητας Ακακίου στις 28 Ιουνίου 2020 καθώς και το κήρυγμα στη Θεία Λειτουργία της εορτής της Σύναξης των Δώδεκα Αποστόλων που τελέσθηκε στο ιερό εξωκκλήσι του Αποστόλου Τυχικού στην Έσω Γαλάτα της Μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων