03/01/2021 03/01/2021 Τελείται αυτή την ώρα ο Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού (4/1) στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στον χώρο του Πολυδύναμου Kέντρου Hλικιωμένων “Άγιος Aντώνιος” στην Περιστερώνα Λευκωσίας στην Κύπρο. «Θα αναλάβω όσους με επικαλεστούν με πίστη και υπομονή». Αυτά είναι λόγια του Αγίου Νικηφόρου του λεπρού, όπως τα...
03 Ιανουαρίου, 2021 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2021 - 18:43

Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού

Τελείται αυτή την ώρα ο Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού (4/1) στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στον χώρο του Πολυδύναμου Kέντρου Hλικιωμένων “Άγιος Aντώνιος” στην Περιστερώνα Λευκωσίας στην Κύπρο. «Θα αναλάβω όσους με επικαλεστούν με πίστη και υπομονή». Αυτά είναι λόγια του Αγίου Νικηφόρου του λεπρού, όπως τα μετέφερε στο κήρυγμά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, που τέλεσε την ακολουθία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων