14/06/2019 14/06/2019 Tη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος, θα τελεσθεί αρχιερατική θεία Λειτουργία στην ιερά μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα ιερουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου. Η εορτή αυτή αποτελεί τη δεύτερη επίσημη πανήγυρη της Μονής. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της λιτανείας πέριξ της Μονής,...
14 Ιουνίου, 2019 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2019 - 12:12

Πανήγυρις Αγίου Πνεύματος στην ιερά μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα

Διαδώστε:
Πανήγυρις Αγίου Πνεύματος στην ιερά μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα

Tη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος, θα τελεσθεί αρχιερατική θεία Λειτουργία στην ιερά μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα ιερουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου.

Η εορτή αυτή αποτελεί τη δεύτερη επίσημη πανήγυρη της Μονής. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της λιτανείας πέριξ της Μονής, ο Πανιερώτατος, συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως και στην παρουσία της Καθηγουμένης της μονής Ιουστίνης μοναχής και της συνοδείας της, θα τελέσει την ακολουθία κατάθεσης του Θεμέλιου Λίθου για την ανέγερση του νέου ιερού ναού επ’ ονόματι του νέου ιερομάρτυρος Αγίου Φιλουμένου του θαυματουργού, του εξ Ορούντης της Κύπρου ορμωμένου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων