04/11/2018 04/11/2018 Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018  τελέσθηκε αρχιερατική θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου,ως εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, και συλλειτουργούντων των αρχιμανδριτών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου και των ιερέων του Ναού, επί τη ευκαιρία των εορτασμών συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας του περικαλλούς Ιερού Ναού της Αρχιεπισκοπικής περιφέρειας, επ’ ονόματι της του Θεού Σοφίας,...
04 Νοεμβρίου, 2018 - 19:34

Ο Μητρ. Πάφου στους εορτασμούς για τα 10χρονα του Ι.Ν. Της του Θεού Σοφίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Πάφου στους εορτασμούς για τα 10χρονα του Ι.Ν. Της του Θεού Σοφίας

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018  τελέσθηκε αρχιερατική θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου,ως εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, και συλλειτουργούντων των αρχιμανδριτών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου και των ιερέων του Ναού, επί τη ευκαιρία των εορτασμών συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας του περικαλλούς Ιερού Ναού της Αρχιεπισκοπικής περιφέρειας, επ’ ονόματι της του Θεού Σοφίας, στο Στρόβολο.

Στο Ιερό Βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο εκπροσωπώντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη στους εορτασμούς.

Στη λατρευτική αυτή σύναξη παρέστησαν επίσης προσευχόμενοι ανάμεσα στο πλήθος των πιστών ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ κ. Αβέρωφ  Νεοφύτου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και λοιπές πολιτειακές αρχές του τόπου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Ναού και ανακοινώθηκε μία σειρά από εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός των ημερών, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα δέκα έτη λειτουργίας του ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων