05/08/2023 06/08/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός τέλεσε Αγιασμό στα γραφεία της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο Πάφου και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΚΕΔ) την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023. Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό καλή δύναμη και κουράγιο γιατί υπηρετούν την πατρίδα και τους ταξιδιώτες και τόνισε ότι η πίστη μας στο Θεό θα...
05 Αυγούστου, 2023 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2023 - 0:42

Αγιασμός στα γραφεία της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο Πάφου

Διαδώστε:
Αγιασμός στα γραφεία της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο Πάφου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός τέλεσε Αγιασμό στα γραφεία της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο Πάφου και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΚΕΔ) την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023.

Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό καλή δύναμη και κουράγιο γιατί υπηρετούν την πατρίδα και τους ταξιδιώτες και τόνισε ότι η πίστη μας στο Θεό θα μας δώσει δύναμη να ανταπεξέλθουμε τις δυσκολίες της ζωής.

Ακολούθως ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός επισκέφθηκε το ξωκκλήσι του Αγίου Λεοντίου που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων