28/11/2023 28/11/2023 Χωρίς να δεχθεί επισκέψεις και ευχές θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός στις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Σωσθένους, Απολλώ, Τυχικού εκ των εβδομήκοντα.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητρόπολης Πάφου: “Η Ιερά Μητρόπολις Πάφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. κ. Τυχικός...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 14:25

Δεν θα δεχθεί επισκέψεις και ευχές στα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός

Διαδώστε:
Δεν θα δεχθεί επισκέψεις και ευχές στα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός

Χωρίς να δεχθεί επισκέψεις και ευχές θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός στις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Σωσθένους, Απολλώ, Τυχικού εκ των εβδομήκοντα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητρόπολης Πάφου:

“Η Ιερά Μητρόπολις Πάφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. κ. Τυχικός κατά την ημέρα μνήμης του Αποστόλου Τυχικού δεν θα δεχθεί επισκέψεις και ευχές παρά μόνο θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στη γενέτειρα του Μέσανα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων