26/06/2023 26/06/2023 Διαψεύδει ο Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός που τον φέρει να αρνείται την ταφή αλλοθρήσκων. Η ανακοίνωση αναφέρει: Όλα όσα αναγράφονται στην δημοσίευση του Σάββατου 24 Ιουνίου 2023 (…) αναφορικά με την δήθεν άρνηση μου ως Μητροπολίτη για την ταφή αλλόθρησκων, και στην απαγόρευση των Ιερέων της Μητρόπολης Πάφου να ενταφιάζονται στα κοιμητήρια μουσουλμάνοι και άλλοι αλλόθρησκοι...
26 Ιουνίου, 2023 - 12:01

Διάψευση του Πάφου Τυχικού ότι αρνείται την ταφή αλλοθρήσκων

Διαδώστε:
Διάψευση του Πάφου Τυχικού ότι αρνείται την ταφή αλλοθρήσκων

Διαψεύδει ο Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός που τον φέρει να αρνείται την ταφή αλλοθρήσκων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Όλα όσα αναγράφονται στην δημοσίευση του Σάββατου 24 Ιουνίου 2023 (…) αναφορικά με την δήθεν άρνηση μου ως Μητροπολίτη για την ταφή αλλόθρησκων, και στην απαγόρευση των Ιερέων της Μητρόπολης Πάφου να ενταφιάζονται στα κοιμητήρια μουσουλμάνοι και άλλοι αλλόθρησκοι καθώς και όσα άλλα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ανώνυμο άρθρο είναι παντελώς ψεύδη και κακοήθειες. Παντελώς όλα προέρχονται από κύκλους οι οποίοι μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν το πρόσωπο μου ως Μητροπολίτη Πάφου μέσω σκευωρίας και ανύπαρκτων ειδήσεων.

Για το θέμα αυτό έχω αναθέσει στους δικηγόρους μου για να λάβουν τα δέοντα δικαστικά μέτρα εναντίον της εφημερίδας (…) και/ή οποιασδήποτε άλλης εφημερίδας η οποία αναδημοσίευσε το εν λόγω κακοήθη και ψευδή δημοσίευμα καθώς και σε όσους ανήκουν στους κύκλους που προσπαθούν να με πλήξουν. Όλα αυτά έχουν αλλότριες προθέσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων