10/03/2023 10/03/2023 Ενθρονίζεται την προσεχή Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στις 5:00μμ το απόγευμα ο νέος Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Πάφου το μήνυμα της εκλογής του νέου Μητροπολίτου κ. Τυχικού θα γίνει αύριο Σάββατο 11 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα προ του εσπερινού που θα τελεστεί στον παλιό Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου...
10 Μαρτίου, 2023 - 21:27

Ενθρονίζεται την Κυριακή ο νέος Μητροπολίτης Πάφου  – To μήνυμα της εκλογής το Σάββατο στη Λευκωσία

Διαδώστε:
Ενθρονίζεται την Κυριακή ο νέος Μητροπολίτης Πάφου  – To μήνυμα της εκλογής το Σάββατο στη Λευκωσία

Ενθρονίζεται την προσεχή Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στις 5:00μμ το απόγευμα ο νέος Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Πάφου το μήνυμα της εκλογής του νέου Μητροπολίτου κ. Τυχικού θα γίνει αύριο Σάββατο 11 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα προ του εσπερινού που θα τελεστεί στον παλιό Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Λευκωσία.

Η χειροτονία σε Επίσκοπο θα γίνει την επομένη, 12 Μαρτίου, Β’ Κυριακή των Νηστειών στον Καθεδρικόν Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Λευκωσίας, προστίθεται.

Η Ιερά Μητρόπολις Πάφου με ανακοίνωσή της προσκαλεί τον κόσμο την Κυριακή 12 Μαρτίου  στις 4:00μμ να τιμήσει με την παρουσία του την ενθρόνιση του νέου Ποιμενάρχου της Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων