27/09/2022 27/09/2022 Στην Επαρχία Πάφου έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας και η συνοδεία του, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο από το Σάββατο 24/9, κατόπιν πρόσκλησης του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Χρυσοστόμου. Συγκεκριμένα στις 05.30 το απόγευμα επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Χρυσορροϊατίσσης, όπου έτυχαν...
27 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2022 - 17:31

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Θυατείρων στην Επαρχία Πάφου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Θυατείρων στην Επαρχία Πάφου

Στην Επαρχία Πάφου έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας και η συνοδεία του, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο από το Σάββατο 24/9, κατόπιν πρόσκλησης του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Χρυσοστόμου.

Συγκεκριμένα στις 05.30 το απόγευμα επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Χρυσορροϊατίσσης, όπου έτυχαν υποδοχής απο τον Ηγούμενο της Μονής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρσινόης κ. Παγκράτιο και την αδελφότητα της Μονής. Ο Θεοφιλέστατος ξενάγησε το Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του στη Μονή.

Σήμερα, Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη Πάφου, όπου θα τον υποδεχθεί ο οικείος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας, θα μεταβεί στην Ιερά Βασιλική και Σταυροπηγιακή Μονή του Αγίου Νεοφύτου, όπου θα τον υποδεχθεί ο Ηγούμενος της Μονής, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χύτρων κ. Λεόντιος και θα χοροστατήσει στην ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού του Αγίου Νεοφύτου.

Την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος θα προστεί του Αρχιερατικού Συλλείτουργου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Βασιλική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Νεοφύτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων