10/08/2020 10/08/2020 Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς συνδιοργάνωσε με την Ιερά Μητρόπολη Πάφου, τον Σύνδεσμο Συγγενών Πεσόντων, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εθελοντών Αγωνιστών 1963-64, την Παγκύπρια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων και την Κοινότητα Παχυάμμου το Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο των Πεσόντων στις μάχες της Τηλλυρίας. Το Μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό...
10 Αυγούστου, 2020 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2020 - 18:00

Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο για τις Μάχες της Τηλλυρίας

Διαδώστε:
Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο για τις Μάχες της Τηλλυρίας

Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς συνδιοργάνωσε με την Ιερά Μητρόπολη Πάφου, τον Σύνδεσμο Συγγενών Πεσόντων, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εθελοντών Αγωνιστών 1963-64, την Παγκύπρια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων και την Κοινότητα Παχυάμμου το Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο των Πεσόντων στις μάχες της Τηλλυρίας.

Το Μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ Πρωτοστατούντος του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας κ. Χαράλαμπου Πετρίδη εκπροσωπώντας τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη και των πολιτικών, θρησκευτικών, στρατιωτικών και τοπικών αρχών.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων