14/04/2023 14/04/2023 Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στην Γεροσκήπου, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Τυχικού. Να αναφερθεί ότι ο Ιερός Ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς, οι οποίοι προσήλθαν για να βιώσουν την κορύφωση του Θείου Πάθους στην συνέχεια την αποκαθήλωση. Τον Θείο...
14 Απριλίου, 2023 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 14:29

Η Αποκαθήλωση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στην Μητρόπολη Πάφου

Διαδώστε:
Η Αποκαθήλωση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στην Μητρόπολη Πάφου

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στην Γεροσκήπου, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Τυχικού.

Να αναφερθεί ότι ο Ιερός Ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς, οι οποίοι προσήλθαν για να βιώσουν την κορύφωση του Θείου Πάθους στην συνέχεια την αποκαθήλωση.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανιερώτατος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κορύφωση του Θείου δράματος, στην σημασία που έχει ο Σταυρός στην ζωή του κάθε πιστού, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην μορφή του Ιωσήφ από Αριμαθαίας, ο οποίος με θάρρος ζήτησε από τον Πιλάτο το σώμα του Χριστού για τον ενταφιασμό Του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων