10/04/2023 10/04/2023 Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα και παρουσία κλήρου και λαού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου  2023,  η τελετή του αγιασμού και τοποθέτηση θεμελίου λίθου στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού, στην κοινότητα Σταυροκόννου, ο οποίος θα είναι ο νέος ενοριακός ναός της κοινότητος. Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο Μητροπολίτης Πάφου...
10 Απριλίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2023 - 21:03

Κατάθεση θεμελίου λίθου από τον Μητροπολίτη Πάφου  

Διαδώστε:
Κατάθεση θεμελίου λίθου από τον Μητροπολίτη Πάφου  

Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα και παρουσία κλήρου και λαού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου  2023,  η τελετή του αγιασμού και τοποθέτηση θεμελίου λίθου στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού, στην κοινότητα Σταυροκόννου, ο οποίος θα είναι ο νέος ενοριακός ναός της κοινότητος.

Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός.

Ο Μητροπολίτης Πάφου βαθιά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους που βοήθησαν να αρχίσει η υλοποίηση αυτού του έργου και με τη βοήθεια του Θεού να περατωθεί το συντομότερο δυνατό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων