23/01/2023 23/01/2023 Την υποψηφιότητα του Αρχιμανδρίτη Τυχικού Βρυώνη, Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου για την πλήρωση της χηρεύουσας μητρόπολης που διακονεί στηρίζουν εκτός από τους 90 κοινοτάρχες της Επαρχίας Πάφου και 18 κοινοτάρχες της Λεμεσού που υπάγονται στην εκκλησιαστική περιφέρεια Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας υποστήριξης της υποψηφιότητας του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στους 18 κοινοτάρχες...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2023 - 17:11

Κοινοτάρχες στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αρχιμανδρίτη Τυχικού Βρυώνη για τη Μητρόπολη Πάφου

Διαδώστε:
Κοινοτάρχες στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αρχιμανδρίτη Τυχικού Βρυώνη για τη Μητρόπολη Πάφου

Την υποψηφιότητα του Αρχιμανδρίτη Τυχικού Βρυώνη, Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου για την πλήρωση της χηρεύουσας μητρόπολης που διακονεί στηρίζουν εκτός από τους 90 κοινοτάρχες της Επαρχίας Πάφου και 18 κοινοτάρχες της Λεμεσού που υπάγονται στην εκκλησιαστική περιφέρεια Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας υποστήριξης της υποψηφιότητας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στους 18 κοινοτάρχες της επαρχίας Λεμεσού που υπάγονται στην εκκλησιαστική περιφέρεια Πάφου είναι οι κοινοτάρχες Δωράς, Αγίου Θωμά, Πλατανίτσας, Πάχνας, Φοινί, Όμοδους, Ανόγυρας, Πραστειού, Αυδήμου, Πισσούρι, Παραμάλι, Αλέκτορα, Αγ. Αμβρόσιου, Μαλιάς, Βάσας Κοιλανίου, Ποταμιού, Άρσος και Κισσούσας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε η Εκκλησία της Κύπρου η πλήρωση της χηρεύουσας μητρόπολης θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου 2023.

Διαβάστε για το θέμα:

Εκλογή Μητροπολίτη Πάφου: 65 κοινοτάρχες στηρίζουν τον Αρχιμανδρίτη Τυχικό Βρυωνή

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων