24/09/2023 24/09/2023 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην κοινότητα Κελοκεδαρων ιερούργησε σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικος και τέλεσε το Μνημόσυνο των Ηρώων της Κοινότητας: του Αντιστράτηγου Ανδρέα Αρέστη, Παντελή και Αντιγόνης Πούρου, Κώστα Φωτίου, Παναγιώτη Διομήδους, Κώστα Δημήτρη, και Αλέξανδρου Χρυσοστόμου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Άμυνας κ Μιχάλης Γιωργάλλας, ενώ...
24 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2023 - 16:13

Μνημόσυνο των Ηρώων των Κελοκεδάρων από τον Μητροπολίτη Πάφου

Διαδώστε:
Μνημόσυνο των Ηρώων των Κελοκεδάρων από τον Μητροπολίτη Πάφου

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην κοινότητα Κελοκεδαρων ιερούργησε σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικος και τέλεσε το Μνημόσυνο των Ηρώων της Κοινότητας: του Αντιστράτηγου Ανδρέα Αρέστη, Παντελή και Αντιγόνης Πούρου, Κώστα Φωτίου, Παναγιώτη Διομήδους, Κώστα Δημήτρη, και Αλέξανδρου Χρυσοστόμου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Άμυνας κ Μιχάλης Γιωργάλλας, ενώ παρέστησαν επίσης βουλευτές εκπρόσωποι των κομμάτων και οργανώσεων , καθώς και αξιωματούχοι του Στρατού και της Αστυνομίας της επαρχίας Πάφου.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ακολούθησε Κατάθεση Στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων στην κοινότητα των Κελοκεδαρων και στη συνέχεια ο Κοινοταρχης κ. Μάριος Ζαχαριάδης παρέθεσε δεξίωση στο πολιτιστικό κέντρο της Κοινότητας.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων