17/02/2023 17/02/2023 Ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2023 για την κατάρτιση του Τριπροσώπου για την πλήρωση του χηρεύοντος Θρόνου στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου, ο Γενικός Έφορος Εκλογών Ιωάννης Χαριλάου μίλησε στο ΡΙΚ και στην εκπομπή «Από Μέρα σε Μέρα» για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι που θα προσέλθουν στις κάλπες. Ο κ....
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2023 - 16:49

Ο Γενικός Έφορος Ιωάννης Χαριλάου για τις επερχόμενες εκλογές στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου

Διαδώστε:
Ο Γενικός Έφορος Ιωάννης Χαριλάου για τις επερχόμενες εκλογές στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου

Ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2023 για την κατάρτιση του Τριπροσώπου για την πλήρωση του χηρεύοντος Θρόνου στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου, ο Γενικός Έφορος Εκλογών Ιωάννης Χαριλάου μίλησε στο ΡΙΚ και στην εκπομπή «Από Μέρα σε Μέρα» για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι που θα προσέλθουν στις κάλπες.

Ο κ. Χαριλάου εξήγησε, μεταξύ άλλων, ότι οι πιστοί θα πρέπει να αναγράφουν στο ψηφοδέλτιο το όνομα του αρχιερέα της προτίμησης τους δεδομένου ότι δεν θα υπάρχουν φωτογραφίες ή ονόματα υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στις 19 Φεβρουαρίου οι εκλογές για το Τριπρόσωπο της Μητρόπολης Πάφου – Όλη η διαδικασία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων