10/12/2023 11/12/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός προέστη της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό της Αγίας Ειρήνης στην κοινότητα της Τίμης την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023. Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στο θαύμα του Ιησού Χριστού στην συγκύπτουσα γυναίκα, η οποία λόγω της ασθένειας της δεν μπορούσε να δει το φως του ήλιου καθώς το μόνο...
10 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023 - 2:06

Ο Μητροπολίτης Πάφου ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πάφου ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός προέστη της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό της Αγίας Ειρήνης στην κοινότητα της Τίμης την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023.

Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στο θαύμα του Ιησού Χριστού στην συγκύπτουσα γυναίκα, η οποία λόγω της ασθένειας της δεν μπορούσε να δει το φως του ήλιου καθώς το μόνο που έβλεπε ήταν το χώμα. Έτσι ο Ιησούς Χριστός βλέποντας την γυναίκα στο ναό, έστω την ημέρα του Σαββάτου θέλησε να την απαλλάξει από αυτό το βάσανο και την θεράπευσε. Έτσι και εμείς μέσα από τον εκκλησιασμό μας θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τις αμαρτίες που μας βαραίνουν και μας εμποδίζουν να δούμε τον αληθινό Θεό και να κερδίσουμε την αιώνια ζωή.

Ακολούθως η εκκλησιαστική επιτροπή της Αγίας Ειρήνης δεξιώθηκε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Τυχικό σε εστιατόριο στην Τίμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων