08/07/2021 08/07/2021 Του μνημοσύνου του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) της Κύπρου Αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη και των φονευθέντων μετ’ αυτού εν ώρα καθήκοντος θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, το προσεχές Σάββατο, 10 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια, όπου και θα λειτουργήσει και θα κηρύξει. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 11...
08 Ιουλίου, 2021 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 15:17

Πάφος: Εθνικά μνημόσυνα για τους πεσόντες/φονευθέντες στην Κύπρο

Διαδώστε:
Πάφος: Εθνικά μνημόσυνα για τους πεσόντες/φονευθέντες στην Κύπρο

Του μνημοσύνου του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) της Κύπρου Αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη και των φονευθέντων μετ’ αυτού εν ώρα καθήκοντος θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, το προσεχές Σάββατο, 10 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια, όπου και θα λειτουργήσει και θα κηρύξει.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 11 Ιουλίου,θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των πεσόντων κατά το αντεθνικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου και θα λειτουργήσει. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον νεόδμητο παρεκκλήσι των Αγίων Νεκταρίου και Παϊσίου παρά την παλαιά Μονή του Αγίου Γεωργίου Νικοξυλίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων