18/07/2023 18/07/2023 Προσωρινό διάταγμα αναστολής των εργασιών για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε μικρό ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Κισσόνεργα εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου μετά από αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Πάφου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι «με οδηγίες του Μητροπολίτη Πάφου Τυχικού ανεστάλησαν...
18 Ιουλίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2023 - 16:55

Προσωρινό διάταγμα αναστολής εργασιών σε γήπεδο με αίτημα της Μητρόπολης Πάφου

Διαδώστε:
Προσωρινό διάταγμα αναστολής εργασιών σε γήπεδο με αίτημα της Μητρόπολης Πάφου

Προσωρινό διάταγμα αναστολής των εργασιών για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε μικρό ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Κισσόνεργα εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου μετά από αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι «με οδηγίες του Μητροπολίτη Πάφου Τυχικού ανεστάλησαν τα έργα που εκτελεί το Κοινοτικό συμβούλιο Κισσόνεργας στο γήπεδο της κοινότητας».

Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανού, σε συνεδρία του Κ.Σ. Κισσόνεργας κλήθηκαν και παρέστησαν μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής τα οποία μετά από σχετική ενημέρωση της οποίας έτυχαν, έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τη δημιουργία ενός μικρού ποδοσφαιρικού γηπέδου. Επεσήμανε ωστόσο πως η γη ανήκει στην εκκλησία της κοινότητας.

Παρά το γεγονός συνέχισε ότι τα έργα συνολικού κόστους 90 χιλιάδων ευρώ τα οποία καταβάλει η κοινοτική αρχή Κισσόνεργας, βρίσκονται στην τελική τους μορφή, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου μετά από σχετικό αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Πάφου προχώρησε στην έκδοση προσωρινού διατάγματος αναστολής των εργασιών με ισχύ μέχρι τις 21 Ιουλίου οπότε και θα αποφασισθεί η μονιμοποίηση του ή μη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ.Στυλιανού η κοινοτική αρχή προχώρησε στην κατασκευή του γηπέδου με στόχο την υγιή απασχόληση των νέων, ενώ ο υπόλοιπος χώρος θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για τις υπόλοιπες ανάγκες και χρήσεις της εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων