28/01/2023 30/01/2023 Τη συμβολή του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Ιωάννου, Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου και Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα στην εθνικοθρησκευτική διαπαιδαγώγηση των στρατευμένων, σημειώνει η ομάδα υποστήριξης της υποψηφιότητας του για τη θέση του Μητροπολίτη Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ιωάννου απέκτησε από το 2007 εως το 2014 μεγάλη εμπειρία από τη συμμετοχή...
28 Ιανουαρίου, 2023 - 18:52
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 5:06

Aνακοίνωση της ομάδας υποστήριξης του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Ιωάννου ενόψει εκλογών στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου

Διαδώστε:
Aνακοίνωση της ομάδας υποστήριξης του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Ιωάννου ενόψει εκλογών στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου

Τη συμβολή του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Ιωάννου, Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου και Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα στην εθνικοθρησκευτική διαπαιδαγώγηση των στρατευμένων, σημειώνει η ομάδα υποστήριξης της υποψηφιότητας του για τη θέση του Μητροπολίτη Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ιωάννου απέκτησε από το 2007 εως το 2014 μεγάλη εμπειρία από τη συμμετοχή του ως Διευθυντή Θρησκευτικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς στα διεθνή συνέδρια στρατιωτικών ιερέων.

Όπως αναφέρεται στα συνέδρια συμμετείχαν στρατιωτικοί ιερείς από τις χώρες του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης , του Συμβουλίου της Ειρήνης και της Αμερικής.

Επιπρόσθετα σημειώνεται πως ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ιωάννου συνέβαλε τα μέγιστα στην ανύψωση του Γραφείου Θρησκευτικού σε Αυτόνομη Διεύθυνση Θρησκευτικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς με Διευθυντή.

Αναφέρεται επίσης πως μετά την διεύρυνση της Ιεράς Συνόδου των νέων Μητροπόλεων οργάνωσε και τοποθέτησε τις στρατιωτικές μονάδες και τα φυλάκια στα όρια της κάθε Μητροπολιτικής περιφέρειας.

Ακόμη, μεταξύ άλλων, ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ιωάννου ως Διευθυντής Θρησκευτικού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς είχε αγαστή συνεργασία με όλους τους οικείους Μητροπολίτες αλλά και με όλους τους ιερείς που επωμίστηκαν το ιερό καθήκον της εθνικοθρησκευτικής διαπαιδαγώγησης των στρατευμένων νέων.

(Πηγή: ΚΥΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων