18/12/2022 18/12/2022 Το πρώτο αποτέλεσμα έρχεται από ένα μικρό εκλογικό κέντρο, στην Αχέλεια της επαρχίας Πάφου. Οι ψήφοι στην Αχέλια για τις αρχιεπισκοπικές εκλογές διαμοιράστηκαν ως εξής: 51 ψήφισαν τον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο, 2 ψήφισαν τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο και 3 ψήφισαν τον Μητροπολίτη Μόρφου. Στην Παντάνασσα, στο Εκλογικό Κέντρο Β’, ο Πάφου Γεώργιος έλαβε 87 ψήφους,...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:03

Τα πρώτα αποτελέσματα από τρία εκλογικά κέντρα στην Πάφο

Διαδώστε:
Τα πρώτα αποτελέσματα από τρία εκλογικά κέντρα στην Πάφο

Το πρώτο αποτέλεσμα έρχεται από ένα μικρό εκλογικό κέντρο, στην Αχέλεια της επαρχίας Πάφου.

Οι ψήφοι στην Αχέλια για τις αρχιεπισκοπικές εκλογές διαμοιράστηκαν ως εξής: 51 ψήφισαν τον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο, 2 ψήφισαν τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο και 3 ψήφισαν τον Μητροπολίτη Μόρφου.

Στην Παντάνασσα, στο Εκλογικό Κέντρο Β’, ο Πάφου Γεώργιος έλαβε 87 ψήφους, ο Κυρηνείας Χρυσόστομος 0, ο Λεμεσού Αθανάσιος 38, ο Μόρφου Νεόφυτος 17, ο Κωνσταντίας Βασίλειος 5 και ο Ταμασού Ησαΐας 15.

Στον Άγιο Κενδέα, στο Εκλογικό Κέντρο Α’ ο Πάφου Γεώργιος έλαβε 145 ψήφους, ο Κυρηνείας 2, ο Λεμεσού Αθανάσιος 45, ο Μόρφου Νεόφυτος 16, ο Κωνσταντίας Βασίλειος 8 και ο Ταμασού Ησαΐας 21.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων