29/02/2024 29/02/2024 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός προέστη του Αγιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων της επαρχίας Πάφου κατόπιν προσκλήσεως του Παγκυπρίου Συνδέσμου Εφέδρων Στρατονόμων. Τον Μητροπολίτη Πάφου καλωσόρισε ο Στρατιωτικός Διοικητής Πάφου. Μετά τον Αγιασμό ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός μίλησε στους έφεδρους στρατιώτες για την σημασία του αξιόμαχου της Εθνικής Φρουράς και πάντοτε θα πρέπει...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 22:03

Τον αγιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων της επαρχίας Πάφου τέλεσε ο Μητροπολίτης Τυχικός

Διαδώστε:
Τον αγιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων της επαρχίας Πάφου τέλεσε ο Μητροπολίτης Τυχικός

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός προέστη του Αγιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων της επαρχίας Πάφου κατόπιν προσκλήσεως του Παγκυπρίου Συνδέσμου Εφέδρων Στρατονόμων.

Τον Μητροπολίτη Πάφου καλωσόρισε ο Στρατιωτικός Διοικητής Πάφου.

Μετά τον Αγιασμό ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός μίλησε στους έφεδρους στρατιώτες για την σημασία του αξιόμαχου της Εθνικής Φρουράς και πάντοτε θα πρέπει να έχουμε υπέρ άνω όλων τον Θεό και την πατρίδα μας και αν χρειαστεί να θυσιάσουμε την ζωή μας για να κρατήσουμε την πατρίδα μας ελεύθερη πάντοτε στο όνομα της Αγίας Τριάδος.

Ακολούθως ο Μητροπολίτης Πάφου έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε στους στρατιώτες καλή δύναμη και ευλογία.

Στη συνέχεια ο Στρατιωτικός Διοικητής παρέθεσε κέρασμα στον Μητροπολίτη Πάφου και τη συνοδεία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων