09/01/2019 09/01/2019 Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής και το Πνευματικό Κέντρο «Αγιόνησος» ανακοινώνουν ότι τα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου καταστήματος της Μητροπόλεως με ποικίλα εκκλησιαστικά είδη που βρίσκεται στην πάνω Δευτερά, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, στις 10.30 το πρωί, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 15:47

Εγκαίνια ανακαινισμένου καταστήματος Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Εγκαίνια ανακαινισμένου καταστήματος Ι.Μ. Ταμασού

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής και το Πνευματικό Κέντρο «Αγιόνησος» ανακοινώνουν ότι τα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου καταστήματος της Μητροπόλεως με ποικίλα εκκλησιαστικά είδη που βρίσκεται στην πάνω Δευτερά, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, στις 10.30 το πρωί, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, κ. Ησαΐα.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων, θα λειτουργήσει στον χώρο του καταστήματος από τις 12 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου έκθεση βιβλίου και άλλων εκκλησιαστικών ειδών από τις εκδόσεις της Αποστολικής Διακονίας της εκκλησίας της Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων