14/11/2018 14/11/2018   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, το 1ο παιδικό φεστιβάλ το οποίο διοργανώθηκε απο το τμήμα Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής.   Ένα φεστιβάλ που στόχο έχει να εξελιχθεί σ’ ένα θεσμό που κάθε χρόνο θα ενώνει τα παιδιά των κατηχητικών όλων των ενοριών της μητροπολιτικής περιφέρειας.  ...
14 Νοεμβρίου, 2018 - 21:01
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2018 - 21:02

Το 1ο Παιδικό φεστιβάλ «Στον αμπελώνα του Χριστού» στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Το 1ο Παιδικό φεστιβάλ «Στον αμπελώνα του Χριστού» στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, το 1ο παιδικό φεστιβάλ το οποίο διοργανώθηκε απο το τμήμα Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής.

 

Ένα φεστιβάλ που στόχο έχει να εξελιχθεί σ’ ένα θεσμό που κάθε χρόνο θα ενώνει τα παιδιά των κατηχητικών όλων των ενοριών της μητροπολιτικής περιφέρειας.

 

Η αυλή της μητρόπολης ξεχείλισε από αγάπη, χαρά και ευτυχία που αναδυόταν μέσα από τις ψυχές όλων των παιδιών που συμμετείχαν.

 

Από νωρίς το πρωί τα παιδιά μετείχαν σε κοινό εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό απ. Ανδρέα και πάντων των Ρώσσων Αγίων στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς που με πολύ αγάπη σχεδίασαν για αυτούς οι κατηχητές και εθελοντές της περιφέρειας μας.

 

Όλα τα παιδιά μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους γύρω από το τραπέζι, απολαμβάνοντας το γεύμα που ετοίμασαν με πολύ αγάπη οι διοργανωτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων