03/10/2022 03/10/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε τον αγιασμό στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών Κύπρου τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022. Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο για την κανονική άδεια και ευλογία να τελέσει τον αγιασμό και την Έφορο Εταιρειών, κ. Ειρήνη Μυλωνά Χρυσοστόμου, για την πρόσκληση να τελέσει τον αγιασμό....
03 Οκτωβρίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2022 - 22:13

Αγιασμός στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών Κύπρου από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών Κύπρου από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε τον αγιασμό στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών Κύπρου τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο για την κανονική άδεια και ευλογία να τελέσει τον αγιασμό και την Έφορο Εταιρειών, κ. Ειρήνη Μυλωνά Χρυσοστόμου, για την πρόσκληση να τελέσει τον αγιασμό.

Παρόντες στην ακολουθία του αγιασμού ήταν η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Νατάσα Πηλείδου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου κ. Μάριος Παναγίδης, η Έφορος Εταιρειών, κ. Ειρήνη Μυλωνά Χρυσοστόμου, και το υπαλληλικό προσωπικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων