08/01/2023 08/01/2023 Σε μια σεμνή τελετή έγινε χθες Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023, η κοπή βασιλόπιτας και οι βραβεύσεις των παιδιών του ποδηλατικού ομίλου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «Άγιος Μνάσων». Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας αφού ανέγνωσε την ευχή της βασιλόπιτας απηύθυνε τον λόγο της αγάπης του στα παιδιά αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 10:04

Εορταστική εκδήλωση ποδηλατικού ομίλου Μητρόπολης Ταμασού «Άγιος Μνάσων»

Διαδώστε:
Εορταστική εκδήλωση ποδηλατικού ομίλου Μητρόπολης Ταμασού «Άγιος Μνάσων»

Σε μια σεμνή τελετή έγινε χθες Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023, η κοπή βασιλόπιτας και οι βραβεύσεις των παιδιών του ποδηλατικού ομίλου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «Άγιος Μνάσων».

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας αφού ανέγνωσε την ευχή της βασιλόπιτας απηύθυνε τον λόγο της αγάπης του στα παιδιά αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους και έδωσε τις ευχές και τις ευλογίες του για το νέο έτος. Επίσης, ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τους προπονητές που επάξια με τη σωστή ενασχόληση τους με την ποδηλασία, για ακόμη μια φορά οδήγησαν τον ποδηλατικό όμιλο «Άγιο Μνάσων» στην πρώτη θέση στην Παγκύπρια κατάταξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας ποδηλασίας.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις της ομάδας παραποδηλασίας, των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας και των μικρών αθλητών της ακαδημίας ποδηλασίας. Οι γονείς των παιδιών με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον Πανιερώτατο για την δημιουργία του ποδηλατικού ομίλου, που δίνει μια υγιή και σωστή απασχόληση για τα παιδιά και τους νέους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων