15/10/2022 15/10/2022 Το 4ο πολιτιστικό φεστιβάλ της κοινότητος Κλήρου επισκέφθηκε το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας. Στον χώρο υπήρχαν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα υπήρχαν παιδικές δραστηριότητες (παραμύθια με κιθάρα, ζωγραφική, θέατρο σκιών, αναβίωση του παλιού σχολείου) μέχρι και βιωματικά εργαστήρια γαλακτοκομικών προϊόντων. Στις αυλές αναπαλαιωμένων οικιών υπήρχε μουσική...
15 Οκτωβρίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2022 - 20:43

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ταμασού στο 4ο πολιτιστικό φεστιβάλ της Κλήρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ταμασού στο 4ο πολιτιστικό φεστιβάλ της Κλήρου

Το 4ο πολιτιστικό φεστιβάλ της κοινότητος Κλήρου επισκέφθηκε το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Στον χώρο υπήρχαν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα υπήρχαν παιδικές δραστηριότητες (παραμύθια με κιθάρα, ζωγραφική, θέατρο σκιών, αναβίωση του παλιού σχολείου) μέχρι και βιωματικά εργαστήρια γαλακτοκομικών προϊόντων.

Στις αυλές αναπαλαιωμένων οικιών υπήρχε μουσική και χορός από χορευτές και μουσικούς τόσο από την Κύπρο όσο και την Ελλάδα.

Χοροδιδάσκαλοι δίδασκαν στους επισκέπτες παραδοσιακούς χορούς.

Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να ομιλήσει με τον κόσμο και να συγχαρεί αυτούς που με την παρασκευή των διαφόρων κυπριακών προϊόντων προάγουν την κυπριακή παράδοση.

Ακολούθως, συνεχάρη τον πρόεδρο της κοινότητος κ. Νίκο Αλεξανδράκη, και όλους που συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση του φεστιβάλ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων