22/07/2022 22/07/2022 Την Τρίτη, 19 Ιουλίου, παραμονή της μαύρης εκεινης ημέρας της Τουρκικής εισβολής 1974, στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ στην Μαλούντα, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας προέστη δεήσεως υπέρ ανευρέσεως των αγνοουμένων της ΕΛΔΥΚ και μνημοσύνου υπερ αναπαύσεως των πεσόντων κατα την Τουρκική εισβολή, αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών. Στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους...
22 Ιουλίου, 2022 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2022 - 11:00

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην ΕΛΔΥΚ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην ΕΛΔΥΚ

Την Τρίτη, 19 Ιουλίου, παραμονή της μαύρης εκεινης ημέρας της Τουρκικής εισβολής 1974, στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ στην Μαλούντα, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας προέστη δεήσεως υπέρ ανευρέσεως των αγνοουμένων της ΕΛΔΥΚ και μνημοσύνου υπερ αναπαύσεως των πεσόντων κατα την Τουρκική εισβολή, αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών.

Στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Εκκλησίας της Κύπρου στο μνημείο της ΕΛΔΥΚ, εκπροσωπώντας τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο Β’.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων