23/01/2024 23/01/2024 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά έλαβε χώρα ομιλία από τον  Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο με θέμα «Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος: ο εργάτης του Θεού». Ο Σεβασμιώτατος εξέθεσε, στις 21 Ιανουαρίου, την προσωπικότητα του μακαριστού προκατόχου του, αναφερόμενος στα πολλά χαρίσματα με τα οποία τον προίκισε ο Θεός. Ο...
23 Ιανουαρίου, 2024 - 17:59
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2024 - 18:04

Αφιέρωμα μνήμης και ευγνωμοσύνης στον μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο

Διαδώστε:
Αφιέρωμα μνήμης και ευγνωμοσύνης στον μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά έλαβε χώρα ομιλία από τον  Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο με θέμα «Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος: ο εργάτης του Θεού».

Ο Σεβασμιώτατος εξέθεσε, στις 21 Ιανουαρίου, την προσωπικότητα του μακαριστού προκατόχου του, αναφερόμενος στα πολλά χαρίσματα με τα οποία τον προίκισε ο Θεός.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Αθανάσιο για την αποδοχή της πρόσκλησης και για την ομιλία, η οποία ήταν μια παρουσίαση της πολύπλευρης προσωπικότητας του μακαριστού προκατόχου του.

Εκ μέρους του Ναού, τους δυο αρχιερείς ευχαρίστησε ο Προϊστάμενος του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού.

Να αναφερθεί πως ο Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος κατά την παραμονή του στην Κύπρο είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο και να τελέσει τρισάγιο στον τύμβο της Μακεδονίτισσας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων